Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorFilazi, A.
dc.contributor.authorKuzukiran, O.
dc.contributor.authorYurdakok-Dikmen, B.
dc.contributor.authorOzansoy-Cengiz, G.
dc.contributor.authorGurcan, I. Safa
dc.contributor.authorKarabulut, E.
dc.contributor.authorSireli, U. Tansel
dc.date.accessioned2019-11-26T20:14:16Z
dc.date.available2019-11-26T20:14:16Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.issn0140-7783
dc.identifier.issn1365-2885
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12513/3866
dc.descriptionWOS: 000435278400151en_US
dc.description.abstracten_US
dc.language.isoengen_US
dc.publisherWILEYen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/closedAccessen_US
dc.titleThe effects of aflatoxin residues on nutritional contents in ground red chili peppers (Capsicum annuum)en_US
dc.typeconferenceObjecten_US
dc.relation.journalJOURNAL OF VETERINARY PHARMACOLOGY AND THERAPEUTICSen_US
dc.contributor.departmentKırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Dahili Tıp Bilimleri, Tıbbi Farmakoloji ABDen_US
dc.identifier.volume41en_US
dc.identifier.startpage361en_US
dc.identifier.endpage370en_US
dc.relation.publicationcategoryKonferans Öğesi - Uluslararası - Kurum Öğretim Elemanıen_US


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster