Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorSirin, Emre
dc.contributor.authorSen, Ugur
dc.date.accessioned2019-11-26T20:15:06Z
dc.date.available2019-11-26T20:15:06Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.issn0168-1656
dc.identifier.issn1873-4863
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.1016/j.jbiotec.2018.06.035
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12513/4115
dc.descriptionEuropean Biotechnology Congress -- APR 26-28, 2018 -- Athens, GREECEen_US
dc.descriptionWOS: 000454825900033en_US
dc.description.abstracten_US
dc.language.isoengen_US
dc.publisherELSEVIER SCIENCE BVen_US
dc.relation.isversionof10.1016/j.jbiotec.2018.06.035en_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/closedAccessen_US
dc.titleThe relationship between muscle fiber characteristics and some meat quality parameters in Turkish native goat breedsen_US
dc.typeconferenceObjecten_US
dc.relation.journalJOURNAL OF BIOTECHNOLOGYen_US
dc.contributor.departmentKırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarımsal Biyoteknoloji Bölümüen_US
dc.identifier.volume280en_US
dc.identifier.startpageS13en_US
dc.identifier.endpageS13en_US
dc.relation.publicationcategoryKonferans Öğesi - Uluslararası - Kurum Öğretim Elemanıen_US


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster